Werkgever

Een stagiair begeleiden

Horeca Vorming Brussel, Bruxelles Formation en Horeca Be Pro organiseren voor werkzoekenden opleidingen voor beroepen in de horeca.

Deze opleidingen worden in een eerste tijd in een opleidingscentrum gegeven en worden aangevuld met een stage in een bedrijf.

Na deze opleidingen, moeten de kandidaten in het arbeidsproces kunnen worden ingeschakeld.

Wij zijn dus op zoek naar bedrijven die bereid zijn een stagiair te verwelkomen en te begeleiden met het oog op zijn inschakeling in het arbeidsproces op lange termijn.

De voorwaarden van het mentorschap zijn de volgende:

  • Tijdens de stage geeft u de stagiair een intensieve opleiding aangepast aan uw behoeften en dit zonder loonkosten.  
  • U stelt een mentor aan die een mentoropleiding heeft gevolgd of bereid is te volgen en die de stagiair tijdens de gehele stage begeleidt.
  • Wanneer u de stagiair na de opleiding voor onbepaalde duur aanwerft, geniet u gedurende maximaal 5 maanden een premie van 500 euro per volledige maand van tewerkstelling. Deze premie kan worden samengevoegd met eventueel andere voordelen die in het kader van de tewerkstelling van werkzoekenden worden toegekend.


Bent u bereid een stagiair te helpen zich in de horecasector te integreren? Neem contact met ons op om te weten voor welke opleidingen wij thans op zoek zijn naar mentors - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .