U bent...

Onze korte modulaire opleidingen in januari en februari 2019 zijn online beschikbaar!

Deze opleidingen vormen een aanvulling op een ervaring en vaardigheden die al zijn opgedaan in de Horecasector. U kunt zich inschrijven voor een onbeperkt aantal modules gerelateerd aan uw beroep om uw professionele vaardigheden in het veld te verbeteren. Het uiteindelijke doel is om u te onderscheiden van de concurrentie op de arbeidsmarkt dankzij uw nieuwe competenties.

In sommige modules kun je je ook voorbereiden op de validatietests voor vaardigheden. Ze laten je toe een examen in ons centrum af te leggen voor het behalen van een vaardigheidsbewijs voor een bepaald beroep.

Het wordt ten zeerste aanbevolen om een vaardigheidstest af te leggen die samen met u het beste opleidingsplan zal bepalen om uw professionele doel te bereiken.

Voorwaarden voor toegang:

Werkzoekende zijn van minstens 18 jaar oud, met ervaring in Horeca, ingeschreven bij Actiris en actief op zoek zijn naar banen in de Horeca.

INSCHRIJVINGEN:

Vul het online formulier in: http://www.horecabepro.be/new_site/index.php/nl/chercheur-demploi/formations

Of stuur ons een e-mail met uw CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.